راهنمای انتخاب کامیون باربری و حمل اثاثیه
از مهم ترین موارد در اسباب کشی و حمل اثاثیه منزل این است که کامیون باربری مناسبی را انتخاب نمایید. اگر ماشین باربری برای حمل وسایل مناسب و اصولی انتخاب نشود و بر اساس راهنمای انتخاب کامیون باربری و حمل اثاثیه صورت نگیرد، سختی ها و صدمات زیادی به وجود خواهد آمد.
با استفاده از راهنمای انتخاب کامیون باربری و حمل اثاثیه و دقت به اصول و نکات مهم آن می توانید کامیون باربری بر حسب نیاز و مقدار وسایل انتخاب نمایید. این مقاله کمک بسیار خوبی برای شما خواهد بود تا، پروژه حمل بار را راحت و بی دغدغه به اتمام برسانید.
خوب است در ادامه با انواع کامیون برای حمل بار آشنا شوید تا بهترین آن ها را برای جا به جایی وسایل و اثاثیه بدانید و انتخاب کنید. همراه ما باشید.
انواع کامیون باربری

با توجه به اندازه هر بار، باید کامیون های متعددی برای باربری وجود داشته باشد و نمی توان از یک نوع کامیون برای حمل انواع بار با اندازه و مقدار متفاوت استفاده کرد. بارگیری و ظرفیت برای هر کامیون متفاوت است و بر اساس متر مکعب حساب می شود.
بر اساس جنس بار و نوع بار و مقدار بار، شرکت های حمل بار، بهترین وسیله و کامیون باربری را به شما توصیه کرده و پیشنهاد می کنند. سه دسته ماشین برای حمل بار و اثاثیه وجود دارند که به شرح زیر است.
- ماشین ها سبک چون وانت، وانت پراید و وانت نیسان است.
- ماشین هایی نیمه سنگین چون کامیون و خاور و هیوندا و کامیون وانت هستند.
- ماشین های سنگین مانند تریلی، ده تن، کفی، ترانزیت، 20 تن و چادری سه محور و کمپرسی و انواع دیگر از نوع سنگین هستند که برای بارهایی با حجم و ابعاد بالا مورد استفاده دارند.
انواع کامیون بر اساس کاربری
کامیون ها بر اساس کاربردی هم دسته بندی می شوند که می توان به؛ کامیون اتاق دار، کامیون کمپرسی، کامیون لبه دار، کامیون تیغه دار، کامیون کفی، کامیون سقف دار و کامیون یخچال دار و کامیون تانکر و کامیون بونکر و مخلوط کن دسته بندی می شوند.
کامیون اتاق دار بیشتر برای حمل میوه و مواد غذایی و تره بار استفاده می شود که بیشترین مقدار ارتفاع دیواره مقاوم آن از کف اتاق، 1.5 متر است.
کامیون های کمپرسی هم کامیون هایی هستند که تخلیه بار در ان ها با با دستگاه کمپرس صورت می گیرد.
در راهنمای انتخاب کامیون باربری و حمل اثاثیه، کامیون های لبه دار هم هستند که، بیشترین ارتفاع دیوتر مقاوم اتاق بار از کف در حدود 80 سانتی متر است.
کامیون های تیغه دار هم کامیون هایی هستند که، با تیغه ای از طول به دو قسمت تقسیم می شوند.
نکات طلایی در انتخاب کامیون باربری برای حمل وسایل

بیش از هر چیز در راهنمای انتخاب کامیون باربری و حمل اثاثیه، انتخاب کامیون باربری است که مهم است و باید نکات مربوط به ان را دانست. ما در اینجا این موارد اساسی که باید در نظر داشته باشید را به صورت گزینه ای شرح می دهیم تا هوشمندانه و آگاهانه انتخاب داشته باشید.
- کامیون باربری باید بر اساس مقدار بار محاسبه شود. چه کامیون از مقدار بار بزرگتر باشد و چه کوچکتر، انتخاب خوبی نخواهد بود. انتخاب کامیون بزرگ از انجایی برای وسایل خوب نیست که در هنگام حرکت، به دلیل وجود فضای خالی، وسایل و اثاثیه حرکت کرده و ثابت نیستند و به ان ها اسیب و صدمه وارد می شود.
- هزینه حمل را در نظر داشته باشید. مشخص است که کامیون های بزرگ هزینه حمل بار بیشتری نسبت به کامیون های کوچک تر دارند و این نکته بسیار حائز اهمیت است تا از هزینه های اضافی کاسته شود.
- برای اینکه هزینه باربری کم تر شود باید کوتاه ترین مسیر انتخاب شود تا زمان و هزینه کم تری هم صرف شود.
- وسیله و کامیون باربری برای حمل وسایل باید بر اساس مسیر شما انتخاب شود.
- بهتر است حمل و نقل وسایل و باربری در زمان های خلوت و کم ترافیک باسد تا هزینه شما هم کم تر شود.
- حمل بار و اثاثیه با کامیون و خاور باید خیلی محتاطانه و توسط افراد کاربلد و مجرب انجام شود تا خسارات مالی وارد نشود. باد در راهنمای انتخاب کامیون باربری و حمل اثاثیه، کنترل و بررسی موارد مختلفی صورت گیرد.
راهنمای انتخاب کامیون باربری و حمل اثاثیه
از بهترین وسیله برای جا به جایی حمل اثاثیه، استفاده از کامیون است. در انواع مختلفی از کامیون بار وجود دارد که بر حسب نوع و مدل خود بین سه تا شش تن بار را می توانند حمل کنند. بارهای خانگی و اداری را می توان خیلی راحت و بی دردسر با کامیونت جا به جا کرد. کامیونت، کامیونت، کامیون کوچک است که، برای حمل بارهای خانگی استفاده می شود و کفاف مقدار بار خانگی و اداری را می دهد.
کامیونت ها در انواع مسقف و بدون سقف وجود دارند. برای مسافت های طولانی و بین شهری از نوع کامیونت مسقف استفاده می شود که، نوع و مدل مسقف آن بهتر است و بار ایمنی بیشتری دارد.
نوعی از کامیونت هم وجود دارد که برای بارهای تا 4 تن وزن مناسب هستند و به ان خاور می گویند. اگر وسایل شما از 4 تن بیشتر نیست باید از خاور استفاده شود.
در نهایت اینکه
در این مقاله به نکات مهم و کاربردی از راهنمای انتخاب کامیون باربری و حمل اثاثیه پرداختیم. انواع کامیون باربری و کامیونت را شناخته و شرح دادیم. اما در نظر داشته باشید که، بهترین مراکز برای فروش انواع کامیون باربری را که مطمئن و مسئولیت پذیر هستند را انتخاب نمایید.
سوالات متداول راهنمای انتخاب کامیون باربری و حمل اثاثیه
قیمت اجاره کامیون باربری چقدر است؟
قیمت اجاره کامیون باربری به آیتم های زیادی بستگی دارد. مسافت راه، زمان حرکت و فصل و تعداد روز در تعیین هزینه تاثیر دارد. برای اطلاع از هزینه های اجاره کامیون باربری با کارشناسان شایان تراک در ارتباط باشید.
مواد غذایی فاسد شدنی چگونه می توان حمل و نقل نمود؟
مواد غذایی فاسد شدنی را با کامیون های یخچال دار جا به جا می کنند.
خاور چیست؟
نوعی از کامیونت است. اندازه کوچکتری از کامیون دارد، که برای بارهای تا 4 تن وزن مناسب هستند و به ان خاور می گویند. اگر وسایل شما از 4 تن بیشتر نیست بهتر است از خاور استفاده شود.