بهسازی ناوگان حمل و نقل یک راهکار هوشمندانه در شرایط تحریم

مدیریت کاربری و کامیون
تاریخ انتشار:
نظرات: بدون دیدگاه

در زمان تحریم و نبود خودروهای وارداتی و قطعات آنها، بهسازی ناوگان حمل و نقل راهکار هوشمندانه ای محسوب می‌شود.

از آنجا که بشریت همیشه در حرکت بوده است، نیاز به وجود سیستم‌های حمل‌ونقل همواره حس می‌شد. امروزه با روی کار آمدن و پیشرفت روزافزون ناوگان حمل‌ونقل، جابجایی مسافر و کالا به‌راحتی صورت می‌گیرد. اما اکنون موضوع مهم‌تر این است که این نوآوری‌ها در صنعت حمل‌ونقل باعث رشد هرچه بیشتر اقتصاد یک کشور و همچنین جهان شده است. پیشرفت در سیستم حمل‌ونقل از راه‌های مختلفی می‌تواند باعث رشد اقتصادی یک منطقه شود. البته عکس این موضوع نیز وجود دارد. برای مثال امروزه با تحمیل انواع مختلف تحریم‌ها بر کشور، سیستم حمل‌ونقل ما با معضلات زیادی روبرو بوده که در رشد اقتصادی کشور تاثیر منفی گذاشته‌اند. طی تحقیقات گسترده، بهسازی ناوگان حمل و نقل هوشمندانه‌ترین راه برای نجات از این شرایط محسوب می‌شود. ما در این مقاله شما را با بهسازی ناوگان حمل بار آشنا خواهیم کرد. تا پایان با ما همراه باشید.

بهسازی ناوگان حمل بار

نقش حمل و نقل در توسعه اقتصادی یک کشور

خوب است تا قبل از هر چیز نگاهی به تاثیرات پیشرفت سیستم حمل‌ونقل بر اقتصاد یک کشور بیندازیم. اهمیت حمل‌ونقل در توسعه اقتصادی شبیه اهمیت سوخت برای یک موتور است. اما بیش از پیامدهای اقتصادی، نبود سیستم حمل‌ونقل قوی ممکن است تأثیر گسترده و پایدار در جامعه داشته باشد. ما در اینجا به برخی از تاثیرات زنجیره‌وار سیستم حمل‌ونقل بر یک جامعه و همچنین اقتصاد آن اشاره‌کرده‌ایم:

  • سیستم حمل‌ونقل یکپارچه، جابجایی آسان کالاها را امکان‌پذیر می‌کند. دسترسی آسان به کالاها و خدمات بهتر باعث بهبود قیمت‌ها می‌شود. در نتیجه باعث افزایش قدرت خرید مصرف‌کننده خواهد شد.
  • با افزایش توانایی مالی، شهروندان می‌توانند در فعالیت‌های اقتصادی بیشتری شرکت کنند. علاوه بر خرید، افراد می‌توانند پس‌انداز کنند و در محصولات مالی سرمایه‌گذاری نمایند.
  • فعالیت‌های اقتصادی باعث جذب مشاغل و سرمایه‌گذاری‌های بیشتر در منطقه می‌شود. سرمایه‌گذاری بیشتر در منطقه به معنای مشاغل بیشتر برای ساکنین یک منطقه است. با فرصت‌های بیشتر برای کسب درآمد، ساکنان و افراد محلی شانس بیشتری برای تحرک اقتصادی دارند. این موضوع از طریق دسترسی به خدمات اجتماعی مانند آموزش، کمک حقوقی و امکانات بهداشتی، کیفیت زندگی شهروندان را بهبود می‌بخشد.

موقعیت کنونی ناوگان حمل و نقل کشور

ناوگان حمل‌ و نقل جاده ای کشور در دهه‌ اخیر در حال پیشرفت‌های چشمگیری بود. این پیشرفت تا حد زیادی باعث بالا رفتن گردش مالی در کشور شده بود. اما متاسفانه با بروز تحریم‌های بی‌شمار، ما با کمبود ورود برخی ماشین‌آلات و قطعاتی روبرو شدیم، که قبل از آن در کشور تولید نمی‌شدند. بنابراین این موضوع باعث بروز اختلال در پیشرفت ناوگان حمل‌ونقل شد. در حقیقت ناوگان حمل‌ونقل به دلیل کم بودن عرضه و بالا بودن تقاضا، با افزایش شدید قیمت ماشین‌آلات و کاهش قدرت خرید مردم روبرو شده که این موضوع فرسودگی ناوگان را به دنبال داشت. در ادامه شما را با مشکلات کنونی ناوگان حمل‌ونقل و راهکارهای پیشنهادی برای فرار از این معضل آشنا خواهیم کرد.

بهسازی اتاق کامیون

مشکلات تحریم برای ناوگان حمل و نقل کشور

گفتیم که کشور اکنون در وضعیت پرتنش تحریم قرار گرفته است. از طرفی ارزش پول کشور به دلایل مختلف پایین آمده و قیمت ارز به‌شدت افزایش پیدا کرده است. این افزایش قیمت در ارز بر قیمت خودروهای وارداتی و البته قطعات آن‌ها تاثیر زیادی گذاشت. یکی از مهم‌ترین مشکلات کنونی ناوگان حمل‌ونقل کشور، عدم وجود خودروی صفر محسوب می‌شود. این موضوع به‌مرور باعث فرسودگی ناوگان شده که مشکلات بسیار زیادی را با خود به دنبال خواهد داشت. در صنعت حمل‌ونقل بار، این معضل با عدم تولید و توقف واردات شاسی خودرو خود را نشان داد. همچنین نبود خودروهای کشنده برای حمل کانتینر یا اتاق کامیون و کمبود قطعات لازم در کاربری سازی باعث بروز مشکلات زیادی در این حوزه شد. این موضوع باعث توجه بیش‌ازپیش به بهسازی ناوگان حمل و نقل و البته بهسازی ناوگان حمل بار شد.

راه حل اصلی برای رفع مشکل تحریم در ناوگان حمل و نقل بار

با توجه به مشکلات حمل و نقل بار در شرایط تحریم و به‌طورکلی توقف پیشرفت ناوگان کشور، نوسازی ناوگان حمل و نقل به‌عنوان یک راه‌حل هوشمندانه به چشم آمد. در این راستا بسیاری از شرکت‌های اتاق سازی به این فکر افتادند که با استفاده از ظرفیت‌های موجود، کانتینر و اتاق کامیون های قدیمی را بازسازی کنند. همچنین در صنعت قطعه‌سازی کشور نیز تحولاتی ایجاد شد. این صنعت با تلاش فراوان در راستای بهسازی ناوگان حمل و نقل و همچنین بهسازی ناوگان حمل بار در تلاش برای تولید قطعات لازم برای خودروهای موجود در کشور است. نوسازی ناوگان حمل بار باعث بالا رفتن کیفیت خدمات باربری، کاهش آلودگی زیست‌محیطی و در نتیجه رشد اقتصادی کشور خواهد شد.

بهسازی کانتینر

خدمات بهسازی ناوگان حمل و نقل بار گروه کاربری سازی شایان

در راستای بهسازی ناوگان حمل بار، شرکت‌های مختلفی در تلاش برای خدمات‌دهی به مشتریان هستند. یکی از این شرکت‌ها، شرکت کاربری سازی شایان است. گروه کاربری سازی شایان از سال ۱۳۴۸ مشغول به کار بوده و به‌عنوان یکی از بهترین شرکت‌ها در زمینه ساخت کانتینر و اتاق کامیون  در کشور شناخته می‌شود. در راستای بهسازی ناوگان حمل و نقل این گروه با تغییراتی در سیستم طراحی و تولیدات خود، به نوسازی ناوگان حمل بار پرداخته است. یکی از مهم‌ترین خدمات ارائه‌شده در این گروه، طرح تعویض کانتینرهای قدیمی محسوب می‌شود. گروه شایان نوسازی اتاق کامیون را بسیار مقرون‌به‌صرفه اما با بالاترین کیفیت ممکن انجام می‌دهد. با نوسازی کانتینر حمل بار دغدغه مشتری نیز برای صرف مبلغ زیاد تعویض اتاق کامیون از بین می‌رود.

سخن پایانی

میزان پیشرفت سیستم حمل‌ونقل یک کشور تاثیر مستقیمی در رشد اقتصادی آن کشور دارد. یک سیستم حمل‌ونقل پیشرفته نه‌تنها گردش مالی یک منطقه را افزایش می‌دهد بلکه به افزایش کیفیت سطح اجتماعی منطقه هم کمک می‌کند. امروزه ناوگان حمل‌ونقل کشور ما به دلیل تحریم‌های زیاد در وضعیت خوبی نیست. نبود خودرو صفر و همچنین قطعات ضروری برای تولید کانتینر از مهم‌ترین معضلات این صنعت محسوب می‌شوند. اما راه‌حل هوشمندانه برای رفع مشکل تحریم، بهسازی ناوگان حمل و نقل به شمار می‌رود. شرکت‌هایی مانند گروه کاربری سازی شایان با ارائه خدماتی مانند طرح تعویض کانتینرهای قدیمی یا طراحی کانتینر برای کامیون‌های قدیمی، کمک زیادی به بهسازی ناوگان حمل بار کرده‌اند.

دیدگاهتان را بنویسید