تاثیر افزایش قیمت ارز و تحریم ها روی کاربری سازی و بررسی راه حل ها

بهسازی ناوگان حمل و نقل
تاریخ انتشار:
نظرات: بدون دیدگاه

تحریم ها باعث کمبود قطعات شده و مشکلاتی را برای کاربری سازی به‌وجود آورده است. در این شرایط، بهسازی ناوگان حمل و نقل راه نجات کشور محسوب می‌شود.

حوزه حمل‌ و نقل شریان اصلی یک کشور به شمار می‌رود. حمل‌ونقل علاوه بر تحت تاثیر قرار دادن توسعه اقتصادی کشور، خود نیز در جریان همین توسعه باید تغییر و تحولات مثبتی داشته باشد. در صنعت حمل‌ونقل امروزه شاهد مشکلات زیادی هستیم که به دلیل افزایش قیمت ارز و تحریم‌ها به وجود آمده‌اند. فرسوده بودن ناوگان حمل‌ونقل یکی از برجسته‌ترین مشکلات به شمار می‌رود که خود باعث بروز مشکلات متعددی از قبیل اتلاف زمان، افزایش مصرف سوخت و انرژی، آلودگی‌های زیست‌محیطی و صوتی و غیره است.

ازاین‌رو یکی از راهکارهای مهم برای حل این مشکل بهسازی ناوگان حمل و نقل محسوب می‌شود. این کار با توجه به نبود قطعات و قیمت بالای خودرو و اتاق کامیون بسیار مقرون‌به‌صرفه است. ما در این مقاله به تاثیر افزایش قیمت ارز و تحریم‌ها روی کاربری سازی و بررسی راه‌حل‌ها پرداخته‌ایم. تا پایان با ما همراه باشید.

نقش حمل و نقل در توسعه کشور

جالب است بدانید که به‌طورکلی میزان توسعه یک کشور با میزان حمل‌ونقل آن کشور سنجیده می‌شود. می‌دانیم که گردش پول هرچقدر در یک منطقه بالاتر باشد، اقتصاد آن منطقه قوی‌تر و پویاتر است. موارد زیادی گردش پول را در یک منطقه تحت تاثیر قرار می‌دهد. یکی از مهم‌ترین موارد موثر در افزایش گردش پول، صنعت حمل‌ونقل محسوب می‌شود. منظور از صنعت حمل‌ونقل در اینجا حمل بار و جابجایی مسافران است. برای مثال شهری را در نظر بگیرید که سیستم حمل‌ونقل گسترده‌ای دارد، یعنی دارای مترو، اتوبوس، تاکسی، ون و تمام‌صورت‌های حمل‌ونقل است. در این صورت افراد به‌سرعت و با صرف هزینه کمتر به مقصد خواهند رسید که این موضوع افزایش کارایی افراد جامعه را به دنبال دارد. همچنین بالا بودن توانایی جاده‌ها برای پذیرش خودروهای سنگین نیز در این امر موثر است.

تاثیر تحریم‌ها روی کاربری سازی

تاثیر تحریم‌ها روی کاربری سازی

در سال‌های اخیر شاهد تحمیل تحریم‌های گسترده در کشورمان بوده‌ایم. این تحریم‌ها به‌شدت بر صنعت حمل‌ونقل کشور، که در حال پیشرفت بود، تاثیر گذاشت. قبل از هر چیز خوب است بدانید که در صنعت حمل‌ونقل، ما برای استفاده از برخی قطعات و ابزارها به‌شدت به کشورهای دیگر وابسته بودیم. برای مثال در بحث حمل بار، ماشین‌های کشنده و همچنین شاسی‌های آن‌ها از کشورهای دیگر وارد ایران می‌شدند و پس ‌از آن در گروه کاربری سازی انواع کانتینر و اتاق کامیون برای آن‌ها طراحی و تولید می‌شد. البته اتاق سازی نیز خود نیازمند واردات برخی قطعات مانند لولاها و اتصالات از کشورهای دیگر بود. افزایش قیمت ارز و البته نبود قطعات باعث به وجود آمدن اختلال زنجیره‌وار در صنعت حمل‌ونقل شد که راهی جز بهسازی ناوگان حمل و نقل باقی نگذاشت.

راهکارهایی برای حل مشکلات حمل و نقل در زمان تحریم

تا اینجا دانستیم که صنعت حمل‌ونقل وابسته به واردات خودرو و قطعات آن‌ها از کشورهای دیگر بود. زمانی که عرضه محصولات کم می‌شود اما تقاضا همچنان به‌شدت خود وجود دارد، این موضوع باعث افزایش قیمت بسیار زیادی خواهد شد. البته متاسفانه فرسودگی خودروها باعث بروز مشکلاتی مانند آلودگی زیست‌محیطی، ترافیک و اتلاف زمان نیز شد. در این میان بهترین راهکار بهسازی ناوگان فرسوده حمل و نقل به شمار می‌رود. با توجه به بالا بودن قیمت خودروهای جدید، بهسازی خودرو حمل بار و همچنین بهسازی اتاق کامیون در صنعت حمل‌ونقل بار نیز از اهمیت بالایی برخوردار بوده و بسیار مقرون‌به‌صرفه است. در راستای بهسازی ناوگان حمل و نقل بسیاری از شرکت‌های کاربری سازی از جمله شرکت کاربری سازی شایان، اقدام به بازسازی کانتینرها در کشنده‌های قبلی کرده‌اند.

تولید قطعات خودرو در کشور

یکی از راهکارهای مهم در زمان تحریم و نبود قطعات خودرو در کشور، تولید و یا کپی کردن برخی از قطعات در کشور محسوب می‌شود. اکنون برخی از شرکت‌های خودروسازی اقدام به این کار کرده‌اند. هرچند در برخی از موارد در زمینه مواد اولیه مانند وجود آلیاژهای بخصوص دچار مشکل هستیم، اما در بسیاری از موارد با تغییرهای کوچک می‌توان از این مشکل عبور کرد. در روند بهسازی ناوگان حمل و نقل تنها با تولید برخی قطعات، بهسازی کانتینر و بهسازی خودرو حمل بار می‌توان با مشکل فرسودگی ناوگان حمل‌ونقل مقابله کرد.

نقش بهسازی ناوگان حمل و نقل در توسعه کشور

نقش بهسازی ناوگان حمل و نقل در توسعه کشور

تاکنون با تاثیر صنعت حمل‌ونقل بر افزایش گردش پول و همچنین اثرات مخرب فرسودگی ناوگان حمل‌ونقل بر توسعه یک کشور آشنا شدید. گفتیم که بهسازی ناوگان حمل و نقل تنها راه و البته بهترین راه برای نجات این صنعت در رویارویی با افزایش قیمت ارز و نبود قطعات محسوب می‌شود. در حقیقت شرکت‌های اتاق سازی مانند شرکت کاربری سازی شایان با فراهم کردن خدماتی مانند بازسازی و بهسازی کانتینر قدیمی و یا حتی طرح تعویض اتاق کامیون این فرصت را به مردم می‌دهند تا مشتری که توان خرید کشنده جدید را ندارد، با بهسازی کامیون خود هم در هزینه‌های خود صرفه‌جویی کند و هم در چرخه رشد و توسعه یک کشور کمک کرده باشد. شرکت شایان سعی کرده است تا در زمان تحریم و نبود کشنده‌های جدید، برای کشنده‌های قدیمی کانتینر به‌روز طراحی و تولید کند.

سخن پایانی

صنعت حمل‌ونقل در یک کشور یکی از مهم‌ترین فاکتورها برای افزایش گردش مالی و در نتیجه توسعه اقتصادی محسوب می‌شود. در سال‌های گذشته با وجود تحریم‌های بی‌شمار، شاهد کمبود انواع ماشین‌آلات و قطعات‌شان در کشور بوده‌ایم. همچنین افزایش قیمت ارز نیز باعث افزایش قیمت بسیار زیاد و کاهش قدرت خرید مردم شده است. همه این مشکلات فرسودگی ناوگان حمل‌ونقل کشور را به دنبال داشت. در این راستا بهترین راه برای حل این مشکل، بهسازی ناوگان حمل و نقل به شمار می‌رود. شرکت کاربری سازی شایان با توجه به مشکلات جامعه سعی در طراحی و تولید کانتینرهای جدید برای کشنده‌های قبلی کرده و همچنین با برقرار کردن طرح تعویض کانتینر فرسوده کمک زیادی به مشتریان کرده است. بهسازی کامیون و همچنین بهسازی خودرو حمل بار به‌طور زنجیره‌وار در افزایش گردش مالی و توسعه اقتصاد کمک زیادی می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید